Selasa, 10 Mac 2015


===================================

Assalamualaikum..
Bertahun tahun guna handpone sim biasa-biasa..
Selamat tinggal telco C,M,U,D
Hanya Tone exel dihati..💜💜💜
Yang penting tiap-tiap bulan bones masuk akaun..
Tanya saya no telefon kat bawah..
☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟
http://tonexpress.com/?id=arah03




Sabtu, 24 Januari 2015

Tambah Pendapatan Dengan Telefon

Assalamualaikum buat semua pembaca blog . Allhamdullilah ..masih juga berkesempatan menulis disini.
Pemulaan tahun 2015 ini saya mulakan dengan Bissmillah...harap-harap bertambah ler rezeki tahun ini..
Tambah Pendapatan Dengan Telefon Boleh Try Disini
http://tonexpress.com/?id=arah03

Isnin, 29 September 2014

Assalamualaikum semua..
Dah beberapa kali nak open blog ni..masih x bleh buka...akhirnya akibat terlupa password, terbuka juga...
Banyak projek x dapat up date..









Ini projek terkini dari saya 2pcs..

Sabtu, 5 Oktober 2013

GREEN PROJECT

Assallamualaikum semua...setelah sekian lama saya tidak menulis di sini rindu rasanya nak menulis. Hari ni saya nak mengupdate aktiviti minggu lepas di tempat kerja. Atas dasar rasa tanggung jawab saya dan kawan-kawan kerja berjaya menyiapkan green project yang telah berlangsung di tempat kerja...Smartrac Technologi Kulim Hitech.
Konsep dan syarat diberi penganjur kami...Recycle,Reused And Clean..
Pada mulanya rasa tak puas hati pun ada kerana diberi kawasan belakang tempat kerja. Walau bagaimana pun kami siapkan project ni dengan tekun. Lihatlah hasil dari paip-paip yang terbuang, rack yang terpakai yang dijadikan pagar kawasan projec tini.
Harap semua puas hati...Terima kasih kepada kawan-kawan yang sama-sama bertungkus lumus selama tiga hari.








Ahad, 28 Julai 2013

Happy Brithday Siti...

Assalamualaikum ...
Happy Brithday ...untuk diri sendiri, semakin hari semakin tua ,saya tak sambut apa-apa perayaan, hanya mengigati kenangan yang lepas dan ambil ikhtibar pekara yang tak sepatutnya dilakukan. Berjanji pada diri sendiri akan menjadikan hidup ini lebih bermkna dan bersyukur kerna diberikan kehidupan sehingga kehari ini.

  

Jumaat, 31 Mei 2013

KNITTING TIME

Mulanya beli benang dan buku dari kedai Cotton House cuma nak belajar knitting. Tak sangka begitu mencabar belajar knitting ni. Dengan bantuan You Tiub dan buku. Setelah beberapa kali cuba dan terus mencuba ,sampai jari pun dah sakit kena cucuk jarum knitting..,cik abang pun dah bagi warning ,maka siap lah jugak swater ni. Nak buat lengan panjang tapi dah beberapa kali try tak boleh cuma ini aje yang mampu.





Ahad, 31 Mac 2013

Assalamualaikum...
Hari siaap jugak bag gemuk untuk jiran adik saya, walaupun agak lambat ...apa boleh buat dengan kudrat yang ada saya berjaya menyudahkan nya...yeeehh..